Ga naar hoofdinhoud

Egyptische symbolen

De Merkabah

De Merkabah kan gezien worden als een voertuig voor de ziel. De Merkabah wordt afgebeeld als twee tetraëders die door elkaar heen lopen. Hierbij is één punt naar de hemel gericht en één punt naar de aarde.

De Merkabah is het lichtlichaam dat je gebruikt terwijl je in het fysieke lichaam bent. Het blijft bestaan na het overlijden van het fysieke lichaam. Iedereen heeft dit lichtlichaam en dat kunnen we activeren. Dit kan op verschillende manieren waarvan de intentie om het te activeren van belang is.

De energie van de Merkabah is een kracht die je kunt vergelijken met elektriciteit. Op het moment dat de Merkabah geactiveerd is, gaat de energie draaien met een snelheid waardoor er een vortex ontstaat.

De Merkabah versterkt de healing energie. Voor meer informatie: www.ankhmania.nl

De Ontvanger/Healer

Er bestaan diverse zeer krachtige ontvangers/healers.

Deze ontvangers/healers worden ook wel de Stemvork van God genoemd. Door hun speciale vorm zijn ze buitengewoon krachtig en daarom vooral geschikt voor therapeutisch gebruik.

Het gebruik van de ontvanger

De ontvanger kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Als meditatie-instrument opent het poorten en stemt af op hogere krachten. Daarom dient het instrument serieus gebruikt te worden en niet vluchtig of spelend.

De benen kunnen gebruikt worden voor healing door ze te richten op de plek waar het nodig is. Ook kan het gebruikt worden als pendel of om een pendel te versterken. De ontvanger kan op deze manier goed gebruikt worden om chakra’s te versterken.

   

Back To Top