Ga naar hoofdinhoud

Reconnective healing

We hebben allemaal, in meer of mindere mate, rugzakjes met emotionele ervaringen uit ons verleden. Het ene rugzakje is meer gevuld dan het andere. Alles wat leeft heeft een energieveld om zich heen.
Trauma’s, onverwerkte emoties, vastzittende rouwprocessen en stress vormen blokjes in het energieveld. Je zou dus kunnen zeggen dat deze blokjes de vrije stroom van energie verhinderen. Daardoor haal je soms niet uit je leven wat erin zit.

Reconnective Healing is een relatief nieuwe vorm van Healing. Dr. Eric Pearl, een Amerikaan, die al 12 jaar een succesvolle praktijk voor chiropractie voerde, ontdekte in augustus 1993 dat hij een bijzondere “gave” ontvangen had. Hij werd een doorgeefluik voor een andere vorm van genezing . Hij werd een geleider waarlangs helende energie stroomt. Bij een behandeling ontstaat een helend energieveld dat de kracht van harmonie en balans in zich draagt. Met Reconnective Healing werken we niet specifiek met een klacht of symptomen. We laten deze intelligente energie eenvoudig doen wat nodig is.

Door met Reconnective Healing te werken los je als het ware de blokjes op die de vrije stroom van energie in je lichaam verhinderen zodat de energie weer vrij kan stromen. Deze vrije stroom van energie werkt op fysiek-, mentaal-, emotioneel- en spiritueel-niveau.
Het kan zijn dat de blokjes snel worden opgeruimd maar het gebeurt ook dat er veel blokjes zitten waardoor meer sessies nodig zijn.

Mijn persoonlijke ervaring met Reconnective Healing is dat de healing op fysiek niveau vaak direct merkbaar kan zijn. Het niet meer hebben van pijn  bijvoorbeeld, valt meteen op. Op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau zijn de waarnemingen vaak wat subtieler maar zeker ook zeer bijzonder te noemen.

Daarnaast is mijn ervaring bij Reconnective Healing dat je rustiger kunt worden, meer bij jezelf kunt blijven. Je meer authentiek kunt zijn. Je het leven meer kunt accepteren zoals het is. Je ruimt op waardoor je beter in je vel komt te zitten en energieker bent.

Lees hier meer over dr. Eric Pearl.

De sessie

Je ligt op een behandeltafel en ik raak je niet aan. Ik loop om je heen met mijn handen en heb mijn ogen gericht op jou. Via mijn handen en ogen stroomt de helende energie naar jou toe. Ik ben als het ware de katalysator tussen jou en de energie van het universum. De sessie op de tafel duurt ongeveer een half uur en met een voor en nagesprek ongeveer een uur tot 75 minuten.

Ik raad 1 à 3 sessies aan afhankelijk van de opgedane ervaringen. Vaak wordt de 3e sessie als het meest krachtig gezien maar dat is niet altijd zo. Soms zijn 1 à 2 sessies al genoeg. Indien nodig kan na verloop van tijd weer gekozen worden voor 1 à 3 sessies. Mensen voelen aan of en wanneer ze weer toe zijn aan nieuwe healing sessies. Reconnective Healingsessies kun je iedere keer weer herhalen.

Reconnective Healing en de wetenschap

Mocht je je meer willen verdiepen in de wetenschap op het vlak van reconnective healing en alles wat ermee samenhangt dan kunnen onderstaande sites interessant zijn:

www.tiller.org (klik op, tabblad ‘White Papers’ nr. XI)

https://youtu.be/tFNYp91xuT8: reconnectionhealing Dr. Tiller

www.thelivingmatrixmovie.com/ trailer van de film ‘The Living Matrix’

Meer weten over reconnective healing?

Back To Top