Ga naar hoofdinhoud

Healing voor dieren

Persoonlijk heb ik een passie voor dieren. Ik houd van dieren met hun mooie energie en boodschappen die ze ons geven. Dieren zijn heel puur en oprecht.

Ook dieren lopen helaas trauma’s op of hebben gezondheidsklachten. Dieren voelen haarscherp situaties aan. Zij reageren dan ook heel goed op healing, er is geen blokkerende mind.

Een paar jaar geleden had ik een hele bijzondere ervaring met een paard. Ik was gevraagd een coaching sessie bij te wonen met een paard. Het paard zocht tijdens deze sessie frequent contact met mij door bij mij te stoppen en me indringend aan te kijken.

Toen mij gevraagd werd of ik in de paardenbak wilde komen zocht het paard me heel bewust op door met zijn neus mijn lijf een aantal keren te scannen van mijn voeten tot aan mijn hoofd. Vervolgens pakte hij heel voorzichtig  met zijn lippen mijn handen op. Het paard vroeg om een healing. Het paard bleek schurft te hebben. Dieren voelen haarscherp aan wat ze nodig hebben, voelen de energie. Deze ervaring heeft me bijzonder geraakt.

In de meeste gevallen werk ik met dieren op afstand. Ik werk met een foto waarop de ogen van het dier goed zichtbaar zijn. De naam van het dier is ook belangrijk. We spreken dan een tijdstip af. Het is voor het dier fijn om op een veilige, bekende plek te zijn.

Meer weten over healing dieren?

Back To Top