Ga naar hoofdinhoud

The reconnection

The Reconnection werkt met hetzelfde energieveld als Reconnective Healing. Met de Reconnection gaan we meridiaanpunten op je lichaam weer met elkaar verbinden. Door gebeurtenissen van allerlei aard kunnen deze verbindingen verstoord raken met als gevolg dat ons innerlijk kompas uit balans raakt.

De Reconnection kan ervoor zorgen dat je het levenspad dat voor jou bestemd is, weer gaat lopen. We zijn allemaal op aarde gekomen met een doel. Na de Reconnection kan duidelijk worden wat jouw doel is. Ervaringen van cliënten laten zien dat duidelijk wordt wat jouw taak hier op aarde is. Je gaat meer en meer kiezen wat er voor jou toe doet. Je kunt meer bij jezelf blijven, je wordt krachtiger, zelfbewuster en minder afhankelijk van de mening van anderen.

De Reconnection bestaat uit 2 sessies van ongeveer 30 minuten. Met voor en nagesprek 60 tot 75 minuten. De Reconnection doe je maar 1x in je leven. Het werkt door op alle niveaus, mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel. Er is als het ware een ondersteuning van je levenspad. Het draagt bij aan jouw ontwikkeling en bewustzijn.

Meer weten over
the reconnection?

Back To Top